Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A sín

Sínrendszer gördíthető állványhozA gördíthető állvány kiváló működésének egyik feltétele a sín. A sínrendszer szakszerű telepítése, szintezése a gördíthető állvány tökéletes működésének záloga. Egy hibásan elnagyolva telepített sínrendszer sok bosszúságot és balesetveszélyt hordoz.

A gördíthető állvány sínjei általában horganyzott, fényes felületűek. A sínek között megkülönböztetünk támasztó és vezető síneket. A vezetősínek speciális kialakításúak és illeszkednek a gördíthető állvány kerekeinek geometriájához. A vezető és támasztó sínek szerkezetén nincs olyan horony, melyek elszennyeződése a könnyű futást akadályozná

A minimális gördülési ellenállásnak köszönhetően a gördíthető állvány mozgatása egyedülállóan könnyű.

 ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!

A gördíthető állvány sínrendszerét többféle módon alakíthatjuk ki.

  1. Sínrendszer gördíthető állványhozA már korábban elkészült födémszerelő betonjára telepítjük a méretpontosan beállított gördíthető állvány sínjeit, majd állítócsavarok és finomhézagolók segítségével beszintezzük. Ez után a sínek alatti hézagot zsugorodásmentes habarccsal töltjük ki. A végleges betonnal való feltöltés az építőipari cég által a sínek felső élén történő lehúzással történhet, így biztosítható, hogy a sínek sehol sem emelkednek ki a padozatból..
  2. A sínek a meglévő padozatra is telepíthetők. Ekkor botlásgátló lemezek felszerelését ajánljuk, hogy a baleseteket elkerülésének érdekében. A gördíthető állvány ez által szinte bármilyen környezetben felépíthető. Felmerülő igény esetén, a gördíthető állványrendszert akár áttelepíthetjük por, építési törmelék, vésés és betonozás nélkül.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés