Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgópolc

Tárolási problémák gyors megoldására:  
Csavarmentes Salgó polc kapcsolható, csavar nélkül összeállítható Salgó polcos állványrendszer raktári készletről, szinte azonnal szállítható, felszerelhető és használatba vehető.

A csavaros és csavarmentes salgó polc a legmegfelelőbb választás iratok, kisméretű alkatrészek, különféle anyagok rendezett tárolására. Salgó polcaink harmonikusan illeszkednek az irodai és a raktári környezethez. A különböző méretű  Salgó polc elemek lehetővé teszik a legváltozatosabb megoldások kialakítását.

A kialakított csavaros és csavarmentes salgó polc alapmezőket, további tetszőleges számú kiegészítő salgó polc mezővel bővíthetjük. A Salgó polcrendszer hosszát kizárólag a rendelkezésre álló terület és Ügyfeleink igénye határozza meg.

Salgó polc állványrendszereink szerkezeti és kiegészítő elemeinek kialakítása egyszerű. A forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer széles méretválasztékot biztosít Ügyfeleink részére. Termékeink között minden raktározási igényt kielégítő Salgó polc elem megtalálható.

A rendszerelemek felhasználásával többszintes állványrendszerek galériák, továbbá mobil, gördíthető állvány felépítmények is készülhetnek.


A Salgó polcok kiegészítésére számos alkatrész található kínálatunkban. Ilyenek például a hátsó és oldalsó borítólemezek, polcosztók, különféle speciális leválasztók, gumitárolók, Salgó polcos galériák.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés