Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Garancia

Társaságunk a magyarországi gyártók által nyújtott garancia időtartamával kínálja termékeit (csavaros és csavarmentes salgó polc) Partnerei részére. Ez a garanciális időtartam 5 év +1 év után szállítási garanciával. Termékeink minden esetben megfelelnek az Európai Unióban és Magyarországon hatályban lévő összes előírásnak és szabványnak.

A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket nem rendeltetésszerűen használtak, módosítottak. A garancia nem vonatkozik a normál használatból adódó kopásra, elhasználódásra, vágásra vagy karcolásra, ütés vagy baleset által okozott sérülésre. A termékek csak beltéri használatra alkalmasak, hacsak erre vonatkozóan nincs konkrét utalás a termék csomagolásán vagy a termékleírásban. A garancia nem érvényesíthető, ha a terméket kültéren vagy nedves környezetben telepítették és ott használják. A garancia nem vonatkozik közvetett vagy járulékos sérülésekre. A garanciák csak az eredeti vásárlásra vonatkoznak, át nem ruházhatók.

 ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!

Horganyzott salgó polc Horganyzott salgó polc galéria Horganyzott salgó polc galéria

 

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés