Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A Dexion salgo polc használatának előnyei

Ha egy Dexion salgó polc eladó, akkor a megvásárlója garantáltan elégedett lesz a birtokába kerülő termékkel. A csavaros vagy csavar nélküli fém polcok mindig beváltják a hozzájuk fűzött reményeket és abban az esetben is kielégítik a feléjük támasztott elvárásokat, ha viszonylag szűk helyen nagy mennyiségű holmi tárolására kell megoldást nyújtaniuk.

Dexion gyártó cég

A Dexion a Gonvarri Material Handling cégcsoport tagja, amely már hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a prémium minőségű polcgyártásban. A különböző méretű, állványos kialakítású polcok az 1940-es években láttak napvilágot és már akkor is nagy siker övezte őket. A fém polcok, polcrendszerek népszerűsége azóta is töretlen, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen rendkívül kényelmes és költséghatékony megoldást kínálnak a tárolási problémákra. Amennyiben egy Dexion salgó polc eladó, akkor érdemes azonnal lecsapni rá, hiszen ennél kiválóbb terméket aligha lehet találni a piacon.

Kiváló tárolási megoldás

A mindennapokban gyakran merül fel a kérdés, hogy bizonyos tárgyak hol kerüljenek elhelyezésre? Ha már tele van a beépített tároló és a szekrényekben sincs több hely, akkor érdemes beszerezni néhány kiváló minőségű fém polcot, amiknek a felállítása nem igényel szakértelmet. A Dexion salgó polc eladóvá válása azt jelenti, hogy lehetőség nyílik a helytakarékos, rendezett és dekoratív tárolásra. A kínálatban található modellek változatos kialakításúak, így mindenki ki tudja választani a saját igényeinek, elvárásainak megfelelő változatokat.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés