Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A gumiabroncs tároló állványrendszer masszív és strapabíró

A raktárhelyiségekben, műhelyekben, irodákban kifejezetten fontos a szükséges eszközök, eladni kívánt árucikkek megfelelő tárolása. Az ezekben felállított polcoknak nagy teherbírásúnak kell lenniük. A műanyagból készült állványokat ki is zárhatjuk. A fa stabil ugyan, de érzékeny a nedvességre is, de a tűzveszélyessége sem megnyugtató. A leghasznosabb, ha fémszerkezetben gondolkodunk. A gumiabroncs tároló állványrendszer a legmegfelelőbb választás autószerelő műhelyekbe és gumiszervizekbe is.

Kétféle kivitelezésű szerkezet is elérhető belőle. Az egyik gumiabroncs tároló állványrendszert igazán nehéz állvánnyal készítjük, amely fokozza a teherbírását, hogy nagy mennyiségű abroncsot is tárolhassanak rajta. De a gumiabroncs tároló állványrendszer kérhető könnyű szerkezetűként is, ami olyan helyeken praktikus, ahol nem a nagy teherbírás a fontos, hanem hogy megfelelően elérhető, látható legyen a termék. A könnyűszerkezetes gumiabroncs tároló állványrendszer leginkább autószerelő műhelyekben, üzletekben alkalmazható.

A legnagyobb megoldandó probléma az üzleti világban sokszor a raktározás valamint az autószerelőknek sem lehet könnyű az élete, hiszen a rengeteg eszközüket, alkatrészeiket úgy kell tárolniuk, hogy mozogni is tudjanak a helyiségben. A gumiabroncs tároló állványrendszerrel mindenki elégedett lehet. Megfelelően bővíthető, a polcok mérete variálható, akárcsak a többi salgó polc esetében. A fémszerkezet akár a mennyezetig is érhet és így egy talpalatnyi tárhelyet sem kell elpocsékolnunk.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés