Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A gumiabroncs tároló állványrendszer megingathatatlan pozitívumai

A Salgó gumiabroncs tároló állványrendszer kétféle kivitelben is kapható, az egyedi igényeknek, elvárásoknak megfelelően. Az egyik variáció nehéz állvánnyal készül, ami lehetővé teszi a nagyobb teherbírás biztosítását, valamint a mennyiségi tárolást. A másik változat könnyű szerkezettel rendelkezik, mely az üzleti értékesítésben, illetve műhelyekben állja meg legjobban a helyét, ahol bár lényeges a strapabírás, de extra mértékű terhelhetőségre nincsen szükség.

Az egyes tárolószintek, függetlenül attól, hogy melyik típusról van szó különféle módon paraméterezhetőek, aminek köszönhetően akár szintenként lehetővé válik más és más méretű abroncsok tárolása, még galériás kialakításban is.

Ez az az állványrendszer mely igényes megjelenést garantál, úgy hogy közben ellenálló, stramm jellemvonásokat testesít meg. A Salgó megfizethető anyagi feltételek mellett kínálja termékeit, ami alól az abroncs tárolására specializált rendszer sem kivétel.

A tárolószintek magassága és szélessége igény szerint módosítható. A magasságra vonatkozó méreteket leginkább a befogadóhelyiségek milyensége határozza meg. Abroncsok, valamint felnik biztonságos és stabil tárolására otthoni és ipari körülmények között is szükség lehet, így aztán ténylegesen az egyéni vásárlói elképzelések a döntőek akkor, amikor a konkrét paraméterek meghatározása kerül a figyelem célkeresztjébe.

A gumiabroncs tároló állványrendszer stabilitása megingathatatlan!

A Salgó biztosította minőség stabilitást kínál. A gumiabroncsok úgy helyezhetőek el, hogy egyrészt maga a rendszer átláthatóvá válik, másrészt nem kell tartani a kerekek legurulásától, leesésétől. Úgy tárolhatóak mind az abroncsok, mind a felnik, hogy fizikai épségük maradéktalanul megőrizhető.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés