Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A legjobb salgó polc árak csak nálunk!

Egy minőségi polcrendszer nagyban megkönnyítheti manapság életünket. Elég csak belegondolni, hogy mennyit lehetne javítani a garázson, ha lenne egy polcrendszer, amelyet olcsón be lehet szerezni, könnyen össze lehet állítani és rengeteg helyet meg lehetne vele takarítani. Salgó polcainkra pontosan ezek jellemzők és minden vásárlókat egyedi ajánlatokkal várjuk. A Salgó polc árak általában függenek szélességtől, hosszúságtól és az állvány típusától is.

A legjobb döntés a vásárló számára nálunk az, ha egyedi ajánlatot kér, mivel így mi is bepillantást nyerhetünk az elképzelésekbe és ennek megfelelően állíthatjuk össze a legmegfelelőbb Salgó polcrendszert a számára. A Salgó polcrendszer a modern kor egyik legnagyobb találmánya. Előszeretettel ajánljuk raktárosoknak, irodákba, tárolóhelyiségekbe és garázsokba is. Rengeteg helyet lehet megtakarítani egy ilyen megoldással, ráadásul a Salgó polc árak nálunk mindig kedvezők, megfizethetők.

Strapabíró fémből készülnek a polcok és keretek egyaránt tehát akár évtizedekig is kitartanak majd. A polcrendszereket általában kerettel és polcokkal együtt árusítjuk. A csavarmentes Salgó polc keret minden alkatrészt tartalmaz, melyre az összeszereléshez szükség lesz, azaz a Salgó oszlopot, vízszintes és diagonális merevítőket és a talplemezeket. A Salgó rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy felépítés után bármikor könnyedén változtathatjuk a csavarmentes Salgó polcszintek magasságát és kialakítását, hiszen a polcok könnyedén átrendezhetők.

Minden vásárlókat kiváló Salgó polc árakkal és minőségi termékekkel várjuk. Webáruházunkban rendkívül könnyű eligazodni és a rendelés is pár kattintással leadható.

 

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés