Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A minőségi polcrendszerek tulajdonságai

Legyen szó otthoni vagy munkahelyi környezetről, a minőségi kialakítású polcrendszerek mindig jó szolgálatot tesznek. A használatukban rejlő előnyök nem maradnak sokáig leplezetlenek, ha ugyanis valaki birtokba vesz néhány remek kivitelezésű fém polcot, hamar tudatosul benne, hogy a vásárláskor remek döntést hozott.

Dekoratív kinézet

A holmik tárolása nem egyszerű feladat, hiszen nem csak az a fontos, hogy kis helyen sok tárgy elférjen, hanem azt is szem előtt kell tartani, hogy a végeredmény igényes legyen és ne csúfítsuk el a belső terek kinézetét. A polcrendszerek alkalmazása nagy segítséget nyújt ebben, hiszen egyszerű, letisztult stílusban kerülnek kialakításra és a felállításukat követően lehetővé teszik a különböző tárgyak rendezett elhelyezését.

Strapabíró szerkezet

A Salgó polcrendszerek nem csak szépek, hanem rendkívül ellenállók is, így bátran rájuk lehet pakolni még azokat a tárgyakat is, amiket más kialakítású állványok nem bírnának el. A nagy teherbírásuk miatt a fém polcok nem csak otthoni vagy irodai környezetben jelennek meg, hanem gyárak, üzemek raktárhelyiségeiben is előszeretettel használják a súlyos áruk, termékek tárolására.

Könnyű használhatóság

A fémből készülő, állvány szerkezetű polcrendszerek felállításához lényegében csak néhány mozdulatra van szükség. Amennyiben idővel át kell helyezni őket egyik helyiségből a másikba vagy valamilyen oknál fogva meg kell oldani a szállításukat, akkor gond nélkül szét lehet szedni őket. A fémből készülő polcok nagyon könnyen kezelhetők, mely tulajdonságuk tovább növelik a pozitívumaikat.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés