Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A polc bolt minőségi ötleteket kínál!

A polc bolt az a hely, ahol minden tárolásra alkalmas rendszer felfedezhető, megtekinthető és igény szerint megrendelhető. Lehet szó könnyűszerkezetes variációról, ami leginkább otthoni környezetben vagy üzleti értékesítésben állja meg a helyét, kis igénybevétel mellett, vagy éppen nehéz szerkezetes verzióról, mely komoly teherbírásra teremtetett, az áruházban bármelyik variáns megtalálható, s akár házhoz is rendelhető.

Valójában kizárólag az egyéni elképzelések és a hozzájuk kapcsolódó igények a döntőek a vásárlás folyamatában. Ha papírlapok rendszerszintű, átlátható tárolása a cél, akkor nyilvánvalóan felesleges nehéz állványban gondolkodni, mert nincsen szó olyan igénybevételről, mely ilyesfajta fizikai felkészülést feltételezne. Ám ha gumiabroncsok tárolása és szisztematikus elrendezése a feladat, akkor bizony nélkülözhetetlenek a stabil lábak, és a maximális tartás.

A Salgó függetlenül attól, hogy milyen típusról van szó minőséget biztosít, megfizethető feltételek mellett. Egyszerű példa, de érzékletes: ha egy hűtőkamra beállványozása a cél, akkor ez két forgatókönyv alapján is kivitelezhető. Az egyikben megbízás alapján egy adott vállalat elkészíti a polcokat és több százezer forintért rendelkezésre bocsájtja őket, ám ez még nem egyenlő a beszereléssel, ahhoz további kiadások szükségesek. Míg a másik megoldás, ha a Salgó által kínált polcok valamelyike kerül a kamrába. Az összeszerelés könnyű, egyszerű és gyors, a bekerülési költség pedig nagyjából harmada az előzőekben említett lehetőségnek.

A polc bolt minden élethelyzetre kínál stabil támaszt!

A fenti példában a hűtőkamrát természetesen bármi másra be lehet helyettesíteni: garázsra, üzlethelyiségre, raktárra stb. A lényeg, hogy a legjobb beruházás, ha a megbízhatósághoz megfizethetőség is társul.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés