Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A Salgó polc anyaga változó lehet

A megfelelő tárolás minden munkahelyen fontos lehet, éppen ezért olyan tárolóeszközöket szükséges beszerezni, amelyek minden igényt kiszolgálnak. Egy nagyon jó döntés lehet a Salgó polc, hiszen ezt nagyön egyszerű összeszerelni és több méretben is kapható. A Salgó polc anyaga különböző lehet, viszont mindegyik jó választás lehet, ha egy minőségi polcrendszert szeretne összerakni.

Üzletünkből különböző fajta Salgó polc vásárolható, amelyek mindegyike minőségi darab, azonban ön kell eldöntse, hogy melyikre van szüksége. A Salgó polc anyaga mellett azt is érdemes megnézni, hogy pontosan mekkora polcendszerre van szükség. Természetesen segíteni tudunk a választásban, csak tudnunk kell, hogy pontosan mik az elképzelései. Abban biztos lehet, hogy a Salgó polc anyaga elég strapabíró, így szinte bármit tárolhat ezeken. Természetesen van egy súlyhatár, amit nem ajánlott túllépni, viszont ezt minden termék vásárlásakor tudatjuk önnel.

Mivel ezeket a polcrendszereket nagyon egyszerűen össze lehet szerelni, így nagyon keresettek. Nem is nagyon számít a Salgó polc anyaga, csak az, hogy a szerelő rendelkezzen a megfelelő szerszámokkal és eszközökkel. Amennyiben szüksége lenne segítségre az összeszerelési munkálatokban, abban is tudunk segíteni.

Amennyiben a Salgó polc anyaga nem felel meg, mindenképpen jelezze és mi ajánlunk egy másikat. Bármire is legyen szüksége, nálunk biztosan megtalálja, csak egyeztessen munkatársainkkal, így együtt ki tudják választani azt a terméket, ami önnek maximálisan megfelel.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés