Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A Salgó polc ár támogatja a beruházást!

A Salgó polc ár, ha egyetlen szóval kellene jellemezni, akkor: pénztárcabarát. Ez bizony nem egy utolsó szempont akkor, amikor komplett állványrendszerek beszerzéséről van szó, de kisebb léptékű beruházásnál is prioritás, hogy végül mennyit nyom a latba a kiadás súlya.

Az igazság az, hogy ma már a prémium minőség megteremtéséhez nem szükségszerű a vállalhatatlan nagyságú büdzsé megléte. Sőt. A Salgó célja, hogy a megbízhatóságot megfizethető feltételek mellett garantálja a vásárlók számára. De mégis mit jelent ez, ezen a területen? Egyszerűen, könnyen, gyorsan összeszerelhető, eredményesen karbantartható polcokat, amik mindennek tetejében strammságuknak köszönhetően helytállnak minden rájuk leselkedő élethelyzetben.

Ahhoz, hogy a választott termék valóban minden tekintetben optimális legyen, elengedhetetlen az egyéni igények alapos és részletes felmérése. Gumiabroncsok tárolásához nyilvánvalóan egészen más struktúra nélkülözhetetlen, mint mondjuk papírdobozok elhelyezéséhez. Más az igénybevétel mértéke és az elvárható teherbírás nagysága.

A Salgó azon túl, hogy minőségi kialakítású modelleket kínál, az igényesség területén sem marad le versenytársaitól, hiszen a konstrukciók egytől-egyig kiváló megjelenéssel büszkélkednek, azaz nemcsak eldugott helyiségekben mutatnak jól.

A Salgó polc ár a földön jár!

Az ár/érték arány az a mérőszám, ami minden kétséget kizáróan rávilágít arra, hogy az érintett termék mennyire nevezhető megtérülő befektetésnek. Ha a mérleg nyelvei egyensúlyban vannak egymással, akkor a beruházás kizárólag jó lehet, s ha az érték felé billen a kar, akkor pedig kihagyhatatlan üzletről van szó, akárcsak a Salgó esetében.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés