Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A Salgó polc lap kiválasztásának menete

Ha szüksége van egy minőségi polcrendszerre, a legjobb helyen jár, hiszen üzletünkből olyan profi termékeket vásárolhat, amelyekben biztosan nem fog csalódni. Néhány minőségi Salgó polc lap beszerzésével olyan polcrendszert lehet összeszerelni, ami szinte bármilyen raktárhelyiségbe, vagy műhelybe felállítható.

A Salgó polc lap több méretben is megtalálható üzletünkben, így különböző nagyságú rendszereket lehet összerakni. Nem számít, hogy mekkora polcrendszerre van szüksége, munkatársaink biztosan segíteni tudnak abban, hogy a legjobb termékeket vásárolja meg. Amennyiben nem szeretne személyesen eljönni üzletünkbe, az internetről is megrendelheti a legtöbb termékünket. A Salgó polc lap internetes megrendelése például pillanatok alatt meglehet, csak arra kell odafigyelnie, hogy a megfelelő terméket választja ki és természetesen egy helyes címet ad meg, ahová azt ki tudjuk szállítani. Az interneten is bármikor kapcsolatba léphet munkatársainkkal, így bármikor kérhet segítséget, amennyiben elakadna.

Fontos, hogy a megfelelő Salgó polc lap modellt válassza, így sok esetben előnyösebb lehet, ha személyesen jön el üzletünkbe. A személyes vásárlás sokkal eredményesebb lehet, hiszen ilyenkor láthatja közelebbről is az adott terméket. A Salgó polc lap mellett természetesen más alkatrészekere is szüksége lehet, viszont ezeket mind megtalálja üzletünkben. Előfordulhat, hogy a különféle alkatrészek nem kompatibilisek egymással, ezért vásárlás előtt mindenképpen győződjön meg erről, vagy kérje munkatársaink segítségét.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés