Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A Salgó polc terhelhetősége minden igénynek megfelel!

A Salgó polc terhelhetősége nagyfokú ellenállóságról tanúskodik. Természetesen a készletben különböző konstrukciók érhetőek el. A nehéz állványzatú variációk komoly igénybevételre teremtettek, míg a könnyű verziók a kisebb teherbírású feladatok elvégzésére tökéletesek.

Az egyéni elképzelések felmérése és pontos ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy a vásárlás végül sikeres legyen. Felnik, abroncsok tárolásához nyilvánvalóan egy komoly fizikai strapabírással rendelkező struktúra a jó döntés, míg mondjuk iratok elhelyezésére egy könnyebb vázszerkezetű modell is kielégítő lehet. Valóban kizárólag az egyedi helyzetek, valamint a hozzájuk kapcsolódó feltételek a mérvadóak. Ha a választás folyamatában ezek a kritériumok főszerephez jutnak, akkor nem tartogathat negatív meglepetéseket a mindennapos használat.

A Salgó prémium minőséget biztosít minden egyes termékében. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a polcok nagyfokú strammságuknak, strapabírásuknak, stabilitásuknak hála kiválóan alkalmasak raktárhelyiségek, üzletek, otthoni garázsok vagy éppen ipari létesítmények beállványozására. A könnyen, egyszerűen és időtakarékosan összeszerelhető modellek karbantartása nem jelenthet kihívást, így aztán a hosszú élettartam garantálható. Ennél több nem is kell ezen a területen ahhoz, hogy a megbízhatóság felső foka elérhetővé váljon.

A Salgó polc terhelhetősége több mint figyelemre méltó!

Ahhoz, hogy a pakolás átláthatóvá avanzsáljon olyan rendszerre: polcra, állványra stb. van szükség, mely megfelelő méretű és kialakítású szintjein otthont ad a termékeknek: stabilan, hosszú időn át, megingathatatlanul, ezzel is támogatva a rend megteremtését.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés