Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A salgó polc terhelhetősége minden tekintetben elképesztő

Hosszú idő óta készítünk fából berendezési tárgyakat, asztalokat, székeket, polcokat is. Egy-egy régi szék, vagy asztal olyan nehéz, hogy alig tudjuk felemelni. Termékeink igazán stabilak, alkalmasak arra, hogy nehezebb tárgyakat helyezzünk rájuk. Ennél a pontnál még azt gondolhatnánk, hogy a fa polcok és a salgó polc terhelhetősége azonos. Nos, tény, hogy vannak igen masszív fából készült szerkezetek, de az idő vasfoga ezeket bizony nem kíméli. A fa a lecsapódó pára, nedvesség hatására veszít az alakjából, azaz megvetemedik, rovarok is megtámadhatják és előbb vagy utóbb el is korhadnak. A salgó polc terhelhetősége a fémszerkezet miatt kifejezetten jó.

Az acélos elemei rendkívül jól pakolhatóak. A salgó polc terhelhetősége az acél keménységének köszönhető, azonban még így is van, ami kifoghat rajta. Nem nehéz kitalálni, hogy ha fémről van szó, a rozsda a halálos ellenség.

Természetesen cégünk erre is gondol és az adott szerkezeti elemeket rozsdavédővel kezelik, így a salgó polc terhelhetősége sokáig megmarad, mint ahogy az el is várható egy ilyen minőségi darabtól.

Kétféle szerkezete létezik. A nehéz szerkezetű alkalmas arra, hogy hosszú időn keresztül, hatalmas terhekkel pakolják meg. A könnyű szerkezetű pedig kisebb terhek tárolására, akár bolti használatra, termékbemutatásra alkalmas.

A salgó polc terhelhetősége nem változik az évek során, így nem kell félnünk attól, hogy egyszer csak összedől a termékeink, eszközeink alatt, ezáltal hosszú távra tervezhetünk. Igazából nem is kell ennél több.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés