Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A salgó polcrendszer könnyedén bővíthető

Egy kifogástalanul berendezett raktárhelység számos szempontból előnyös. Pontosan emiatt sokan tanakodnak azon, hogy miként lehetne bővíteni egy adott helység tárolási lehetőségeit. Ezek mellett lényeges szempont még a költséghatékonyság is. Sok praktika létezik ezen a téren is, de vannak olyanok, amelyek nagyon kézenfekvőnek számítanak. A salgó polcrendszer erre feladatra lett kitalálva.

Strapabíró és kompakt tulajdonságának köszönhetően képes hosszú éveken keresztül nehezebb tárgyakat is tárolni. Ennek okán autóműhelyekben és autógumi raktárakban is használatosak. A szerkezete kifejezetten egyszerű, és az összerakása szaktudás hiányában is könnyedén megvalósítható, ennek ellenére tartóssága miatt mégis gyakori választás.

A salgó polcrendszer bármely irányba egyszerű módszerrel bővíthető azoknak is, akik laikusak polc összeszerelésben.

Amennyiben nem raktárban, hanem üzlethelységben van szükség a tartóeszközökre, akkor a festett csavarnélküli salgó polcrendszer javasolt, mivel divatos kinézetével esztétikailag is kellemes élményt nyújthat a vásárlóknak az igényes kinézetű bútordarab.

A fent említett verzió mellett még van csavaros polc is. Felületkezelésüket tekintve pedig a festett mellett lehet még szendzimír horganyzott kivitelezésű.

A salgó polcrendszer árainkat itt lehet megtekinteni, de a pontos összeg kiszámításához érdemes ajánlatot kérni, amely teljesen díjmentes.

A salgó polcrendszerek minősége garantált, mivel precíz szakemberek segítségével jöttek létre első osztályú alapanyagból.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés