Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A salgópolc mindig remek választásnak bizonyul

Azok, akik biztonságosan használható és időtálló polcrendszereket szeretnének létrehozni, ők bizony nem restek ahhoz, hogy alaposan szemügyre vegyék a kínálatot, és kiválasszák a minden szempontból megfelelő elemeket. Sokan persze nem is gondolkodnak azon, hogy mely termékek között nézelődjenek, válogassanak, mert azonnal a salgópolc kínálat felé veszik az irányt. Ennek egyszerűen az a magyarázata, hogy ezek a professzionális kialakítású polcok már számtalanszor bizonyságot tettek arról, hogy maximálisan eleget tudnak tenni a felhasználók igényeinek, elvárásainak.

De mi olyan különleges a salgópolcokban, ami miatt ezek a termékek sokkal jobban bizonyítanak, mint a társaik?

Nos, először is hatalmas választékban kaphatók, nem csak a fizikai értelemben is létező szaküzletekben, hanem az internetes webáruházakban is. Ha esetleg nincs a szükséges méretben, akkor a gyártók vállalják, hogy a megadott paraméterek szerint egyedileg elkészítik a szükséges elemeket. A salgópolcok óriási előnye, hogy az egyes részek rugalmasan alakíthatók, variálhatók, ami nagymértékben megkönnyíti a felhasználók dolgát, hiszen mindenki más méretű, más kialakítású, illetve más súllyal rendelkező tárgyak tárolására használja a polcokat. Mivel kimagasló teherbíróképesség jellemzi őket, ezért a termetesebb bútordarabokat, autóalkatrészeket, raklapokat is bátran rájuk lehet tenni anélkül, hogy a súly alatt a szerkezet elveszíteni az egyensúlyát, masszivitását.

Ezer szónak is egy a vége, a salgópolcok mindenki számára remek választásnak bizonyulnak, akik igényes és tartós tárolástechnika kialakításában gondolkodnak. 

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés