Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A stabilitás őrei: a Salgó polc lábak

A Salgó polc lábak, vagy Salgó oszlopok hidegen hengerelt, kiváló minőségű acéllemezből speciális sajtolási technikával előállított termékek. A lábak lyukosztásai colos méretezéssel készülnek. A Salgó profilok jellemzője, hogy a lyukak raszter osztás szerint kerülnek kialakításra. A polclábak tekintetében elengedhetetlenül fontos a nagyfokú teherbírás. A strapabíróság minden esetben az első helyen szerepel, ha a Salgó oszlopok jellemzőit vizsgáljuk.

Mindegy milyen célt szolgálnak a polcrendszerek, az minden esetben prioritást élvez, hogy a terhelést, a pakolást, tehát a használatot kitűnően bírják a beépített elemek. A Salgó kínálta termékek két csoportba oszthatók, összeszerelésük szerint. A csavaros, és a csavar nélküli megoldások egyaránt kitűnő alternatívái a pakolás megreformálásának.

Az új innovatív technikának köszönhetően a Salgó polc lábak gyorsan összeszerelhetőek a rendszer egyéb alkotóival, így villámgyorsan orvosolhatjuk pakolási problémáinkat.

A felületi kezelés szerint is két féle típusból választhatunk. A festett, illetve a horganyzott darabok kiváló minőséget biztosítanak. Az acéllemezek így védve vannak legnagyobb ellenségüktől, a rozsdától. A korrózió elleni küzdelem, tehát elengedhetetlenül fontos, hiszen csak így biztosíthatjuk a Salgó oszlopok kínálta tartós minőséget.

A Salgó polc lábak kiképzése innovatív technológiával történik, aminek köszönhetően garantálható a maximális funkcionalitás, a teljes megbízhatóság, és a nagyfokú minőség. A polcrendszer raktárakba, műhelyekbe, de akár irodákba is új színt hozhat, már ami a pakolást illeti.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés