Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Az akasztós polcok egyszerűen bővíthetők

Amikor a tárolás, raktározás kerül napirendre, akkor különösen fontos a tudatos tervezés. Hiába is akar kialakítani egy praktikusan használható raktárhelyiséget, ha nincsen a kezében egy kézzel fogható koncepció, akkor könnyen kudarcba fulladhat a projekt. Az akasztós polc, vagyis a csavarmentes salgó polc ideális választásnak bizonyulhat, amennyiben az a cél vezérli, hogy a tárolórendszer biztonságos és nagymértékben terhelhető legyen. Ezek lényegében alapszükségletek, amik meghatározzák, hogy mely termékek jöhetnek egyáltalán szóba.

A különböző méretű és kialakítású akasztós polcoknál jobb megoldást aligha talál. Nem véletlen, hogy műszaki áruházak, kis-, és nagykereskedelmi egységek, kertészetek, autószerelő műhelyek is előszeretettel használják, amikor nagyméretű tárgyak, raklapok, árukészletek tárolását kell megoldaniuk. A fémből készült polcok könnyen összeilleszthetők, csavarozás nélkül és a több mázsányi súly alatt sem csuklanak össze. Ha ezek mellett teszi le a voksát, akkor nem kell tartania azoktól a balesetektől, amik a nem megfelelő tárolóelemek használatából erednek.

Mindemellett pedig az egyszerű bővíthetőség is nagymértékben megkönnyíti a mindennapjait, hiszen időközben bármikor megnövelheti a már létrehozott polcrendszer kapacitását. Ideális esetben már most konkrét elképzelésekkel rendelkezik arról, hogy mekkora lesz a polcrendszer végső mérete. Ha viszont ezt még nem tudja megmondani, akkor sincs gond, az általunk kínált fémpolcok ugyanis úgy lettek kialakítva, hogy a már létrehozott rendszerekbe is jól bele lehessen illeszteni őket.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés