Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Ebben rejlik a salgópolcok népszerűsége

Ha egy strapabíró polcrendszert szeretne kialakítani, akkor nagy valószínűséggel előbb vagy utóbb a salgópolcoknál fog kikötni. Ugyanis ezek ma a legjobb, legmegbízhatóbb megoldásokat kínálják, ráadásul megfizethető áron. Bármilyen elképzelése is van a kialakításra kerülő tárolórendszerrel kapcsolatban, biztosan talál olyan salgópolcokat, amikkel kézzel foghatóvá teheti az ötleteit.

Nem számít, hogy egy kisebb állványról van-e szó, amire csak két raklapnyi holmit szeretne pakolni, vagy a meglehetősen nagy alapterülettel rendelkező raktárhelyiségét szeretné faltól falig beépíteni. Minden esetben személyre szabott rendszereket kínálunk, amik maximálisan eleget tesznek a vásárlói elvárásoknak.

A salgópolc népszerűségében a személyre szabhatóság mellett nagy szerepet játszik a bővíthetőség, ugyanis nem feltétlenül kell már az elején meghatároznia a méretekre vonatkozó adatokat. Ha még nem tudja, hogy pontosan milyen széles és milyen hosszú polcrendszerre van szüksége, abban az esetben sem kell várnia a rendelés leadásával. A salgópolcok úgy lettek kifejlesztve, hogy utólag is csatlakoztathatók, összeépíthetők legyenek. Ennek köszönhetően a már kész rendszerekbe is könnyedén beleilleszthetők.

Végül, de nem utolsó sorban a salgópolcok terhelhetőségéről is kell szólnunk, ugyanis mind közül ez az egyik legnagyobb előnye. A hatalmas árukészletek, raklapok, súlyos műszaki cikkek, bútorok, irathalmazok tárolását is lehetővé teszik. Kiválóan bírják a terhelést, idővel sem fáradnak meg a tetemes súly alatt.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés