Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Egy nagy teherbírású polcnak sok hasznát lehet venni

Az emberek egy jelentős része több tárggyal rendelkezik, mint amennyit eltárolni képes. A rengeteg felhalmozott holmi tárolása napjainkban problémát jelenthet bármelyik háztartásban. A munkahelyen felgyülemlett iratokkal sincs ez másként. Ez lehet a kevés hely miatt vagy az erre megfelelő tartó bútor hiánya okán. A nagy teherbírású polc pontosan emiatt válhat szükség tárgyává, hogy az ilyen problémákat könnyedén ki lehessen küszöbölni. Bárki otthonában működőképes lehet a szerkezet hosszú éveken keresztül. Iroda helyiségekben pedig temérdek irat tömeget, papírokat bír el egy nagy teherbírású polc.

Ezeket a strapabíró tartó alkalmatosságokat a felsoroltakon kívül még gyár helyiségekben is lehet alkalmazni. Tökéletesen funkcionál az eladásra várakozó raktárkészlet tartására is. A nagy teherbírású polc bővíthető a kompakt tulajdonságának köszönhetően, tehát akár egy teljes hangár is betelíthető vele.

Ezeknek a fémpolcoknak létezik kétféle verziója is. A csavarral rendelkező és a csavar nélküli. Első hallásra, laikus füllel azt gondolhatná az ember, hogy csak a csavaros típusnak a szerkezete képes nagyobb terheléssel megbirkózni. Ez csak egy tévhit, mivel a nagy teherbírású polc csavarmentes alternatívája ugyanannyira strapabíró, mint csavaros társa. Összeszerelése nem igényel különösebb szaktudást, de ha valaki biztosra szeretne menni, mert soha nem csinált hasonlót, akkor érdemes erre specializálódott hozzáértő segítségét kérni.

A nagy teherbírású polc mindenféle értelemben véve jó választásnak bizonyul.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés