Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Egyedi salgó polcok strapabíró kivitelben

Nincs hely a garázsban? Az irodai tárolóhelyiségben már nem lehet becsukni az ajtót, mert mindent a földre kell tenni? Nem lenne jó egy kifinomult, egyszerű és praktikus polcrendszer, amely által mindent a helyére tehetünk? Nos, a Salgó polcok jelentik a megoldást, ha problémáink egyre csak gyűlnek a tárolás terén. Kiváló és minőségi polcrendszerekkel rendelkezünk és a Salgó polc az egyik legnépszerűbb termékünk.

A csavaros Salgó polc, vagy salgó polc remek választás iratok, alkatrészek, kisebb tárgyak, háztartási eszközök és sok egyéb ingóság tárolására is, amelyet egyébként a földön tárolna. Kiváló választás a polcrendszer garázsokba, raktárakba, ahol viszonylag sok mindent kell hatékonyan eltárolni a helyszűkösség miatt. A csavarosan szerelhető tradicionális Salgó polcaink kialakításukból adódóan rendkívül harmonikusan és jól illeszkednek a raktári környezethez, ezért előszeretettel ajánljuk mindenkinek, akik ilyen helyeken szeretnék hatékonyabbá tenni a tárolási feladatokat. Salgó polcokat gyártjuk metrikus és az angol méretek szerint is, valamint több szintes kivitelben is elérhetők a polcrendszerek.

A polcok legnagyobb előnye, hogy rendkívül könnyű őket összeszerelni. Mindössze 1-2 óra alatt megvan még a több szintes, nagyobb Salgó rendszerek összeállítása is és akár évtizedekig sem kell majd hozzányúlni. Gyors kivitelezés és nagy teherbírás jellemzi polcrendszereinket. Vannak polcok, amelyek akár 200-250 kg súlyt is hatékonyan elbírnak.

Ha minőségi polcrendszerekre van szükség, akkor csak a Salgó jöhet szóba! Cégünknél egyedi ajánlatok, korrekt árak várnak minden érdeklődőt.

 

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés