Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Fém polcrendszerek Salgó minőségben

Raktárak berendezésekor, maximális kihasználásakor nélkülözhetetlen az, hogy a megfelelő polcrendszerek álljanak rendelkezésre. A kínálat e téren minden korábbinál szélesebb, ám alaposan érdemes meggondolni azt, hogy milyen alapanyagra esik választásunk. A fa és a műanyag polcrendszerek egyfajta lehetőséget kínálnak, ám meggondolandó, ezek mennyire bizonyulnak majd strapabírónak. A fa tulajdonképpen élő anyag, amelynek állapotára a nedvesség jelentős rongáló hatással lehet. A műanyag a tapasztalatok szerint nem bírja túl sokáig, tehát egy idő után újabb befektetésre lesz szükség, nem is beszélve a környezetkárosító hatásról.

Nem véletlen, hogy a fém polcrendszer számít napjainkban a favoritnak, melyet hosszú távon használhatunk raktározáskor, méghozzá kifogástalan minőségben.

A Salgó fém polcrendszer hatalmas népszerűségnek örvend, ugyanis a márka már számtalanszor bizonyított a területen. A Salgó polcok tetszés szerint összeállíthatóak akár magasság, akár szélesség és elrendezés kapcsán, így minden tekintetben egyéni igényeink juthatnak érvényre.

A Salgó fém polcrendszer ideális választás lehet raktározáshoz, sőt, akár nagykereskedelmi értékesítéshez is. A raktárhelyiség ennek köszönhetően teljes terjedelmében kihasználható lesz, ami mind a praktikusság, mind az anyagiak szempontjából kifizetődőnek bizonyul. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a fém polcok strapabíróságát, ráadásul a megfelelő típusok igényeink szerint átalakíthatóak, így az esetleges profilváltozás esetén is kihasználhatóak a bennük rejlő lehetőségek.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés