Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Fémből gyártott polc

Egy raktár helyiségében mindig szigorú szempontok szerint kell végezni az áruk tárolását. Ez igaz az irodai vagy irattári környezetre is. Bizonyos szempontokat szem előtt kell tartani tárolás során, hogy a lehető legkönnyebben lehessen adott esetben megkeresni a korábban eltárolt áruféleséget. Boltban, irattárban vagy raktárban megfelelő fémpolcra van szükség ahhoz, hogy be lehessen tartani a legfontosabb elvárásokat. A fémpolcokat olyan méretben kell megrendelni, amilyen tárgyakat kívánunk rajtuk tárolni. Fontos a teherbírás szempontjából is, hiszen egy fémpolcot a szerint is ki kell választani, hogy mekkora a maximális teherbírása.

Ha szeretne fémből készített, praktikus fémpolcot vásárolni, akkor cégünk kínálatában biztosan megtalálja a megfelelőt. Nagyon sok mérettel rendelkező típus közül lehet válogatni, melyek mindegyike kedvező áron szerezhető be nálunk. A fémpolc felületkezelésnek a módja is meghatározza azt, hogy milyen árfekvésben lehet megvásárolni. Horganyzott vagy kitűnő porfestett típusok közül lehet választani. Rendelhet teljesen elemekre szedhető fémpolc rendszereket is, melyeknek akkor van nagy előnye, amikor egy esetleges költözésre kerül sor. Ha szeretne berendezni egy raktárt, akkor válassza a mi termékeinket, melyekkel a megrendelők eddig elégedettek voltak. Fém polcrendszereink megfelelnek minden fontosabb logisztikai és biztonsági szempontnak. Egyéb kiegészítőkkel, így acél hátfallal is megrendelheti a szükséges fémpolcot. Csavarmentes típusok is megtalálhatóak a kínálatunkban, illetve gumiabroncs tárolásához is megtalálja a megfelelőt fém polcot.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés