Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Fémből készített akasztós polc

Nálunk az innováció termékeit találhatja meg. Ezeknek a salgó polcoknak a segítségével, melyeket nagyon sokan keresnek. A könnyű összeszerelhetőség, az egyediség és a kitűnő minőség teszi népszerűvé a csavarmentes és csavaros fém polcokat. Több méret és felületkezelési mód közül ajánljuk megrendelőknek.

Az akasztós polc stabil kialakítású ezért is nagy teherbírással rendelkezik. Acélból készülnek a polcrendszrek elemei, melyet egyedi méretben is tudunk gyártani. Sokan keresik a csavarmentes akasztós polcokat, mivel ezeket irodákban, könyvtárakban, ipari raktárokban, pénzintézetekben is kitűnően lehet alkalmazni. Az akasztós polc is rendelhető egyedi méretekkel. Díjmentes árajánlat kéréseket szívesen teljesítünk, hogy mennyibe kerülne az adott polcrendszer teljes rendszer ára. Ha a standard méretek közül történik a rendelés, akkor a szállítás akár azonnal meg is történhet a raktárkészletről. Az akasztós polcokat a kívánt színre festve is megvásárolhatja.

Horgonyzott felülettel is beszerezhetőek. Hogy milyen árak vannak az adott méretű és típusú polcrendszerek esetében, azt megtalálható az oldalunkon elhelyezett ártáblázatba összefoglalva. Társaságunk minden esetben a legmagasabb színvonallal rendelkező akasztós polcokat kínál ügyfeleinek, melyek megfelelnek minden biztonsági követelménynek. Az akasztós polcok segítségével költséghatékonyan lehet elvégezni a raktár berendezését, így érdemes a fából készített polcok helyett ezt a konstrukciót választani. Az akasztós polcoktól függetlenül kínálunk gumitárolásra tervezett akasztós polcokat, melyeknek az ára szintén kedvező.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés