Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Gumiabroncs tároló állványrendszert keres?

Egy profi autószerelő biztosan rendelkezik minden olyan eszközzel és szerszámmal, amelyek segítségével bármilyen problémát meg tud oldani, azonban ezeket a tárgyakat valahol tárolni is kell. Amit nem minden szervizbe lehet látni, az a gumiabroncs tároló állványrendszer, amely csak a gumik és kerekek tárolására szolgál. Üzletünkben már több éve kapható ilyen gumiabroncs tároló állványrendszer és büszkén állítjuk, hogy minden ügyfelünk maradéktalanul meg van elégedve ezeknek a minőségével.

A gumiabroncsokat természetesen bárhol lehet tárolni, azonban ezzel az berendezéssel megfelelően csoportosíthatók. A gumiabroncs tároló állványrendszer mellett természetesen más állvány és polcrendszereket is árusítunk, így szinte mindenki megtalálja azt, amire szüksége van. Legtöbbször nagyobb műhelyek, vagy raktárak keresnek fel minket, azonban magánszemélyek is megvásárolhatják termékeinket.

A megfelelő tárolás biztosan mindenki számára nagyon fontos, éppen ezért mindig minőségi tárolóeszközöket szükséges beszerezni. Több méretű gumiabroncs tároló állványrendszer kapható üzletünkből, így a kisebb és a nagyobb szervizek, vagy műhelyek is megtalálhatják a megfelelőt.

Az összeszerelés gyerekjáték lehet, de természetesen munkatársaink ebben is seg1teni tudnak. Aki még nem szerelt össze ilyen szerkezetet, elsőre biztosan nehezebben boldogul. A gumiabroncs tároló állványrendszer csak akkor fog megfelelően állni, ha rendesen össze van szerelve, éppen ezért alaposnak kell lenni. 

 Gumiabroncs tároló állványrendszert keres? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés