Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Gyorsan összeszerelhető Salgó állvány kiváló áron

Jó lenne végre hatékonyabbá tenni a termékek tárolását a raktárban? Elég volt már abból, hogy nincs elég hely mindennek a polcokon és sok minden a földre kerül? A megoldást a salgó polcok jelentik! Minőségi Salgó állvány és salgó polc típusokkal rendelkezünk, amelyek gyorsan és praktikusan összeszerelhetők, ráadásul többszintes kivitelben is elérhetők, így több polcsor is kialakítható rajtuk.

Salgó állványainkat és salgó polcainkat előszeretettel ajánljuk azoknak az ügyfeleinknek, akik boltot, raktárat, tárolóhelyiségeket üzemeltetnek, hiszen a polcoknak köszönhetően rengeteg helyet lehet kihasználni és nem kell többé a földre pakolni. Sokan kérdezik manapság tőlünk, hogy miként kéne berendezni egy raktárhelyiséget vagy egy iroda tárolóhelyiségét manapság. Esetleg hogyan lehet több teret nyerni a tárolási feladatokra? A megoldást természetesen a csavaros vagy csavarmentes salgó polc kínálatunk jelenti a legjobb salgó állványokkal, amelyekkel igazán minőségi polcrendszer hozható létre.

A Salgó polc és salgó állvány árak a gyártási méretektől, az elvárt teherbírástól és a felületkezelés módjától is szoktak függeni azonban minden esetben egyedi és korrekt ajánlatokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára. A salgó polcrendszer olcsóbb, mint bármilyen más polcrendszer és rendkívül erős, strapabíró szerkezet, amely akár évtizedekig is jó szolgálatot tehet a raktárban, irodákban. Ha nagyobb mennyiségben lenne szükség salgó polc rendszerekre, akkor weboldalunkon egyedi ajánlatot is lehet kérni!

Minőségi salgó állványok, strapabíró salgó polcrendszerekkel szolgálunk minden érdeklődőnek.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés