Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Így lesznek időtállók a polcrendszerek

Kétségkívül alaposan szemügyre kell venni az elérhető árukészletet, amikor a tökéletes paraméterekkel rendelkező polcok beszerzése kerül napirendre. Sok esetben elég egy rossz döntés ahhoz, hogy elhibázzuk a vásárlást, manapság ugyanis már elképesztően nagy választékban kaphatók azok az elemek, melyek felhasználásával megépíthető akár egy teljes polcrendszer is. A gazdag repertoárnak sajnos megvan az a hátulütője, hogy sok forgalmazó silány kivitelezésű termékeket árul, amiket kedvező árkialakítással tesznek vonzóvá az érdeklődők számára.

Azok, akik nem szentelnek kellő időt és energiát arra, hogy összehasonlítsák a boltokban, webáruházakban kapható polcok minőségére, időtállóságára vonatkozó információkat, ők bizony nagyot csalódhatnak, amikor a beszerzésre kerülő termékekből összeállítják a polcrendszerüket. Sok esetben ugyanis azt tapasztalhatják, hogy a szerkezet nem bizonyul kellőképpen masszívnak, ami azt eredményezi, hogy nem tudják rápakolni a nagy súllyal rendelkező tárgyakat. Ha mégis megpróbálkoznak a lehetetlen művelettel, akkor pedig számíthatnak rá, hogy a kialakításra kerülő polcrendszer előbb vagy utóbb eldől vagy pedig egyszerűen összecsuklik a terhelés következtében.

Ennek elkerülése érdekében tehát mindig nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy milyen elemekre esik a választásunk. A tapasztalatok is azt mutatják, hogy a kiváló minőséggel büszkélkedő salgó polcok remek választásnak bizonyulnak, azokkal ugyanis lehetőségünk van arra, hogy időtállóvá tegyük az állványzatokat, polcrendszereket.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés