Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Jó árú Salgó polc használtan is kapható!

Cégünk már sok éve foglalkozik Salgó polcrendszerek árusításával. Sok vevőnk csak az újonnan gyártott termékeket hajlandó megvásárolni, azonban vannak, akik szeretnének spórolni és valamivel olcsóbban, használt polcrendszereket venni. A Salgó polc használt kivitelében is elérhető nálunk és nem kell aggódni, hogy minőségben vagy tartósságban valamivel rosszabb lenne, mint az új.

Ha Salgó polc használt, akkor van rá esély, hogy a polcok, állványok rendelkeznek valamilyen kisebb esztétikai hibával, sérüléssel. Ha strukturális sérülés nincs, akkor viszont a polcrendszer továbbra is ugyanolyan jól használható, ráadásul vásárlóink olcsóbban is beszerezhetik a használt darabokat, mint az újakat.

Egy raktár vagy iroda, esetleg tárolóhelyiség költözésekor megeshet, hogy a Salgó polcok visszamaradnak. Ezeket mi felvásároljuk, átnézzük, majd vásárlóink rendelkezésére bocsátjuk rendkívül kedvező áron. Ha mindig is tervbe volt véve egy minőségi polcrendszer beszerzése otthonra, a garázsba, akkor itt a tökéletes lehetőség!

Weboldalunkon különböző táblázatok érhetők el, amelyekben tájékozódni lehet az egyes méretekről. Ha specifikus kérdése van a használt Salgó polcokkal kapcsolatban, akkor felkereshet minket e-mail-en és telefonon keresztül is.

 Ha a Salgó polc használt, az nem azt jelenti, hogy rossz! Gyors kivitelezés és rendkívül nagy teherbírás jellemzi a használt és újonnan gyártott Salgó polcainkat is. Webáruházunkban szeretettel várunk minden érdeklődőt. Előszeretettel biztosítunk egyedi ajánlatot cégek, vállalkozások számára is, hiszen nagy tételben is lehet rendelni nálunk használt, új Salgó polcokat!

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés