Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Kiknek ajánlott a Salgó polc?

A Salgó márkanév bizonyára nem hangzik ismeretlenül sokak számára. A cég által gyártott elemekből strapabíró polcrendszer alakítható ki, mely időtálló minőségével és egyszerű variálhatóságával nagy népszerűségnek örvend. A  Salgó polcok kifejezetten alkalmasak raktározási célokra, ugyanis több száz kilót is gond nélkül megtartanak.

Nem a teherbírás azonban az egyetlen előnye a Salgó polc típusainak, hanem a változatos felhasználhatóság is. Igény szerint összeállítható méret érhető el segítségükkel, s így sikerülhet a rendelkezésre álló raktárépületet maximálisan kihasználni. Ez napjaink bérleti díjai és ingatlanárai mellett korántsem elhanyagolható tényező.

A Salgó polc elsősorban raktározási célokra keresett, de például irodai, céges holmik tárolásakor is kitűnő szolgálatot tesznek. A céges felhasználás mellett magáncélra is ajánlott a polc, ugyanis garázsokban, hobbi céljára fenntartott ingatlanokban szintén kitűnő szolgálatot tesz. A megfelelő méretekben háztartások számára is remek választásnak bizonyul.

A gyorsan károsodó fa és műanyag polcokkal ellenben a fém polcrendszer garantáltan időtálló minőséget képvisel és hozzájárul ahhoz, hogy hosszú éveken keresztül ne legyen gond a tárolással, raktározással.

Raklapos termékek tárolásához is kitűnően alkalmasak a Salgó polcok, de akkor is megállják a helyüket, ha például gumiabroncsokat szeretnénk nagy mennyiségben raktározni.

A márka népszerűségét a kedvező árak is alátámasztják, melyekért cserébe megbízható minőséget és strapabírást kaphatnak a vállalkozói szféra részesei és a háztartások egyaránt.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés