Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Komplett salgó raktári polcrendszer

A helyhiány egy gyakori probléma a raktárakban, garázsokban, műhelyekben vagy bármilyen tároló egységben. Szerencsére ez viszonylag könnyedén kiküszöbölhető. Az egyik népszerű megoldás erre a salgó raktári polcrendszer. Kialakítását és kiváló minőségét tekintve gyakori választásnak mondható a vásárlók körében. Egy precíz raktári polcrendszer kialakításával rengeteg helyet lehet megspórolni. Ezek mellett nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy ad egyfajta rendezettséget a tárolásra szánt eszközöknek, amely okán jóval könnyebb megtalálni bármit.

A raktári polcrendszer méretét a vevő szabja meg, mivel ennek bővítése teljesen illeszthető az épület területi kritériumaihoz. Érthető ez a hosszúságra, szélességre és magasságra egyaránt. Köszönhető ez a termék egyszerűségének, mivel csupán néhány alapvető elemből összeszerelhető, amely szaktudást nem igényel. Egy kevés affinitás és rátermettség is elegendő lehet hozzá.

A raktári polcrendszer kapható többek között csavaros, csavarmentes, festett és akasztós kivitelben is, amelyeknek külön-külön megvannak az előnyei. Egyes és ikermezős állványok is kaphatók tetszőleges mezőszámmal.

A festett és csavarmentes polcok kinézete sokkal elegánsabbnak számít hagyományos küllemű társainál, ezért ezeket általában nem feltétlenül raktárban, hanem üzlethelyiségekben vagy nagyobb áruházakban alkalmazzák.

A Salgó raktári polcrendszer hosszú éveken keresztül képes funkcióját betölteni, mivel időt álló és nívós alapanyagokból készül, tehát a minőség garantált.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés