Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Masszív állványzat fémpolcokból

Manapság már rengeteg alternatíva létezik arra, hogy hatalmas állványzatokat hozzunk létre kisebb elemek felhasználásával, összeépítésével. Ugyanakkor a tapasztalatok is rávilágítanak arra, hogy alaposan meg kell fontolnunk a döntést, ha ugyanis nem a megfelelő minőségű elemekre esik a választásunk, akkor nem leszünk elégedettek a végeredménnyel. A salgó fémpolc világszinten is nagy ismertségre tett szert az elmúlt években, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen sok pozitívummal tudja megörvendeztetni a felhasználókat.

Mivel az egyes elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és a csatlakozások is kellőképpen tartósnak bizonyulnak, ezért ezekre a professzionális kialakítású fémpolcokra szinte bármit rá lehet pakolni. Nem véletlen, hogy nem csak a háztartásokban, például magán műhelyekben, garázsokban, pincékben vagy családi házak melléképületeiben használják előszeretettel az emberek, hanem ipari területek is, ahol különösen nagy hangsúly van azon, hogy az összeállított polcrendszerek elég masszívak legyenek ahhoz, hogy elbírják a súlyos tárgyakat.

Mivel a fémpolcok elképesztően nagy teherbíróképességgel rendelkeznek, így egészen hosszú, illetve magas állványzatokat is ki lehet alakítani belőlük. Sőt, amennyiben arra van igény, akkor a raktárak teljes alapterületét lefedő polcrendszerek is létrehozhatók anélkül, hogy ez hatalmas fáradtsággal járna.

A salgó fémpolcok egyik nagy előnye, hogy az egyes elemek összeszerelése gyorsan, kényelmesen megvalósítható, és a feladat elvégzéséhez nincs szükség szakképzettségre.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés