Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Mekkora a Salgó polc teherbírása?

A Salgó polc teherbírása hihetetlenül nagy, nem véletlen, hogy a raktárak állványozásához a legideálisabb megoldást nyújtják a Salgó által kínált lehetőségek. Hogy mi az oka ennek a nagyfokú teherbírásnak?

Mondhatnánk nyugodt szívvel, hogy csak az igazi fából készült polcok azok, amelyek olyan szakító szilárdsággal bírnak, mely már nevezhető garantálható minőségnek. Ez, azonban téves elképzelés. Épp a Salgó polcrendszerei szolgálnak legjobb példaként. Az acélos elemek ugyanis nagyon strapabírók, rendkívül jól viselik a megterhelést, a pakolást. Az acél keménysége, tartóssága talán nem is kérdéses. Egyetlen életveszélyes ellensége van, ez pedig a rozsdásodás. Ahol a levegőben némi nedvesség érezhető, ott ez a folyamat előbb-utóbb beindul. A raktárakban nyilvánvalóan nem lehet mit csinálni a páratartalommal, így konkrétabb védelemre van szükségünk, ha nem szeretnénk, hogy rendszerünk kártyavárként omoljon össze.

A Salgó polc teherbírása addig tart ki, míg az elemek nem korrodálódnak. A káros folyamat elkerülésének érdekében a Salgó acélos elemeit festett, horganyzott réteg védi minden külső, mechanikai hatástól. Így már nem kell attól tartanunk, hogy idővel rongálódhat a megvásárolt, beszereltetett rendszer minősége.

A Salgó polc teherbírása egészen egyszerűen garantálható, így bármilyen pakolási célnak tökéletes alapot biztosít. A raktárakba épp ilyen elemekre van szükség, melyek amellett, hogy maximális funkcionalitással rendelkeznek, még a hosszútávú terveinket is nagymértékben támogatják. Valószínűleg ez minden, amit igazán elvárásként fel tudunk sorolni egy-egy polcrendszerrel szemben.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés