Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Miért népszerű a Salgó polc?

A raktározásban és nagy mennyiségű áruk kezelésében a megbízhatóság kiemelt jelentőséggel bír. Ezt kaphatjuk meg a Salgó polcoktól, amelyek prémium színvonallal vannak jelen napjaink kínálatában. A márka neve valószínűleg sokak számára ismerősen csenghet, hiszen a hazai piacon egyet jelent a variálható, strapabíró fém polc kínálattal.

A polcrendszerek kapcsán többféle lehetőség kínálkozik manapság. Vannak, akik a fa polcok mellett teszik le a voksot, ám ezek sajnos idővel veszítenek minőségükből, és a nedvesség is rossz hatással van rájuk. A műanyag polcoktól aligha várhatnánk el, hogy nagy teherbírással álljanak rendelkezésre. Nem véletlen, hogy a legtöbben a Salgó polc előnyei iránt érdeklődnek, hiszen ezek a fém polcrendszerek hosszú éveken keresztül kifogástalan állapotban szolgálják majd a raktározás, tárolás kényelmét, eredményességét.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Salgó polc mellett sokan éppen könnyű variálhatóságuk miatt döntenek. Tetszés szerint összeállíthatóak ugyanis ezek a rendszerek, így például a raktár teljes hosszában és magasságában kihasználhatóvá válik. Ez utóbbi fontos szempont manapság, hiszen a bérleti díjak és az ingatlan árak gyakran csillagászati magasságokban vannak.

A Salgó polc nem csak vállalkozás igényeinek kielégítésére alkalmas, hanem akkor is remek választás, ha háztartási szinten szeretnénk például a garázsban rendszerezni, áttekinthetően tárolni. A megfelelő méretű polc típusok kis helyiségekben is gond nélkül elférnek, így otthoni használatra is kitűnően alkalmasak.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés