Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Mikor ideális választás a fém polc?

A fém polc használata rendkívül nagy népszerűségre tett szert az elmúlt időszakban, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen széles körű felhasználhatóságot tesz lehetővé. Mivel az egyes modellek méretben és kialakításban is eltérnek egymástól, így változatos helyeken is megoldást kínálnak a tárolási problémákra.

Otthonra, irodába

Bizonyára ismerős a jelenet, amikor a háztulajdonosok épp nekiveselkednek a lehetetlen feladatnak és próbálnak helyet találni azoknak a holmiknak, amik már sehol sem férnek el. Ilyenkor érdemes egy alapos szelektálást tartani és továbbadni minden olyan tárgyon, amikre már senkinek sincs szüksége a házban. A második lépés pedig néhány kiváló minőségű fém polc megvásárlása, felállítása, melyek lehetővé teszik, hogy a ruhák, könyvek és más értéktárgyak a lehető legkisebb helyen kerüljenek elhelyezésre. Akár otthon, akár irodában állítjuk fel őket, minden esetben elégedettek leszünk a polcrendszerek használatával.

Raktárhelyiségekbe

Amennyiben nem otthon vagy az irodában van szükség a helytakarékos tárolási megoldásokra, hanem például üzemek, gyárak raktárhelyiségében, a nagy teherbírású fém polcok abban az esetben is remek választásnak bizonyulnak. Legyen szó acél csövekről, bútorokról, gépjármű alkatrészekről, ruházati cikkekről, fűrészáruról vagy hűtött élelmiszerekről, mindenféle termék kényelmesen és biztonságosan ráhelyezhető a megfelelő kialakítású polcrendszerekre. A kínálatunkban található, fix méretekkel rendelkező elemekből akár több méter széles tároló egységek is kialakíthatók, melyek a raktárhelyiség teljes alapterületén lehetőségek biztosítanak az áruelhelyezésre.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés