Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Minőségi fém polcrendszer rendkívül olcsón!

Manapság egy fából vagy műanyagból készült polcrendszer megvásárlása nem mindig bizonyul olcsónak. Egy nagy raktárhelyiségben ezeket alkalmazni ráadásul több szempontból sem előnyös. A fát tönkreteszi a nedvesség, a műanyag nem bírja sokáig. A megoldás azok számára, akik nagy mennyiségű árut/ingóságot szeretnének tárolni természetesen a fém polc, avagy a salgó polcrendszer.

Cégünk kifejezetten azért jött létre, hogy raktárakat, tárolókat üzemeltetők számára biztosítsuk a legjobb salgó fém polc rendszereket, amelyek könnyen összeszerelhetők, tartósak és rengeteg hellyel szolgálnak.

Miért érdemes a salgó fém polcok mellett dönteni manapság? A Salgó polcok lehetővé teszik, hogy egy nagyobb alapterületű raktárat is a lehető legköltséghatékonyabban be tudjunk rendezni úgy, hogy még 10 év múlva se kelljen semmit változtatni. Irodákban is nagyon praktikusan lehet használni ezeket a polcokat, hiszen rengeteg mappa, irattartó elfér rajtuk de igazából a szerverszobákba a legjobb a salgó polc.

A salgó fém polcok rendkívül strapabírók, akár több száz kilót is elbír egyetlen polcegység a megfelelő állvánnyal. A polcok ezért autószerelő műhelyekben, autógumi raktárakban is rendkívül jól használhatónak bizonyulnak. Salgó polcaink szerelésüket tekintve elérhetők csavaros vagy csavarmentes kivitelben. Sok különböző méretű állvánnyal rendelkezünk, tehát mindenki megtalálhatja a számára megfelelő párosítást polcokban és állványokban.

Egy hatékony raktár vagy tárolóhelyiség rendkívül fontos azok számára, akik raktáros/szállítmányozós és egyéb szakmában dolgoznak. A salgó polcok pedig hatékonnyá tehetik a tárolást e téren! Kérjen ajánlatot még ma!

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés