Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Mitől függenek a Dexion Salgó árak?

Ha raktározásról van szó, akkor a szervezett, átgondolt koncepció kiemelt jelentőséggel bír. A tapasztalatok azt mutatják, hogy rendszerint a legnagyobb raktár is képes kicsinek bizonyulni akkor, ha nem használjuk ki optimálisan a rendelkezésre álló teret. Ebben a megfelelő polcrendszerek fontos szerepet játszanak. Ezen nem éri meg spórolni, ugyanis a strapabírás, valamint a személyre szabhatóság múlhatnak azon, ha nem a megfelelő polcokat választjuk. A területen a Salgó polcok hatalmas népszerűségnek örvendenek, ugyanis tetszés szerint összeállítható a rendszer segítségükkel és mindez megfizethető áron megvalósítható.

De vajon mitől függően alakulnak a Dexion Salgó árak?

Az oszlopok és polcok magassága, mérete egyértelműen befolyásolják a költségeket, de természetesen a szükséges mennyiség sem elhanyagolható. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Dexion Salgó árak akár kedvezményes lehetőségeket is kínálnak akkor, ha bizonyos mennyiséget szeretnénk igénybe venni a termékekből.

Elsősorban raktározáshoz választják a legtöbben a Salgó polcokat, de akár otthoni tároláshoz is kitűnő minőséget képviselnek a megfelelő méretek.

A Dexion Salgó árak iránt érdeklődők akár egyénre szabott ajánlatokat is igénybe vehetnek, melyeknek köszönhetően korrekt áron alakítható ki jelentős méretű raktárhelyiségek berendezése, polcrendszere.

Nem érdemes alább adni a Salgó minőségnél, hiszen a márka már számtalanszor bebizonyította megbízhatóságát és strapabíróságát, melyek nélkülözhetetlenek több száz kilós raklapok, termékek tárolásakor.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés