Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Raktározás praktikusan a salgó polccal

Már régóta gondot okoz a raktárban uralkodó rendetlenség? Ezt a problémát könnyedén megoldhatjuk, ha a megfelelő méretekkel rendelkező salgó polcokat vásárolja meg. Irattárakban, vagy más alkatrész raktárakban a Salgó polcokat kitűnően lehet alkalmazni, hiszen rendszerezhetővé válik a raktári tárolás. A termékek népszerűsége annak köszönhető, hogy egyszerűen lehet őket összeszerelni és harmonikusan illeszkednek az adott helyiség méreteihez. A fémből készült salgó polcok csavaros és csavarmentes kötéssel kszülnek. A polcok felületkezelése két féle képpen történik. Lehet horganyzott vagy festett bevonattal.

A salgó polcok maximális teherbírása fontos szempont, amire nagy figyelmet kell fordítani a Salgó polc megrendelésekor. Ha nehezebb tárgyakat szeretne tárolni, akkor ennek megfelelően kell kiválasztania az adott polcot. A tervezés során olyan megoldás választunk, amely a lehető legmegfelelőbb az Ön számára. Ha a salgó polc költöztetésére kerül sor, akkor egyszerűen szét lehet őket szerelni. Több féle méret közül választhatunk. Figyelem: a salgó polc ára ezek szerint is változik. Lehet rendelnini hátfalakat és polcosztókat is, melyek még praktikusabbá teszik a tárolást a salgó polcon. Állványrendszerekre is kérhet ajánlatot. Gördíthető, mobil salgó polcokra is kérhet díjmentes ajánlatot. A salgó polc elemekre 5 év garancia vonatkozik. Kérhet díjmenetes árajánlatot és máris megtudhatja, hogy a fémből készített salgó polc segítségével milyen ráfordítással hozható létre az adott célt szolgáló salgó polc rendszer az Ön raktárában! Ne habozzon, hanem vegye fel velünk kapcsolatot és rendeljen tőlünk Salgó polcot!

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés