Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó: a legjobb raktári polcrendszer

A helyhiány örökös problémája a raktáraknak, garázsoknak, műhelyeknek és egyéb tároló egységeknek, melyeket esetleg bérelnek az emberek. Sokan gondolkoznak azon, hogy miként lehetne hatékonyabbá tenni a tárolást e téren. A megoldást a Salgó raktári polcrendszer jelenti, melyet eredetileg nagy raktárak számára fejlesztettek ki, mára azonban egyéb területeken is népszerű lett.

Ezek a polcrendszerek pár alapvető elemből összeállíthatók, és tulajdonképpen nincs limit azon, hogy hány szintű és milyen nagy polcrendszert akarunk létrehozni. Olyan, mint egy LEGO építmény. Ha bővíteni akarjuk, akkor csak hozzászerelünk még néhány elemet.

A Salgó raktári polcrendszer rengeteg különböző méretben és fajtában érhető el webáruházunkban, többek között csavaros, csavarmentes, festett és akasztós kivitelben is, melyeknek mind vannak előnyei.

A festett csavarmentes Salgó polcrendszer remekül használható olyan esetekben, ahol a hagyományos Salgó raktári polcrendszer helyett elegánsabb, korszerűbb festett polcrendszert mutatna jobban.

Az egyes-, és ikermezős állványsorok is kialakíthatók ezekkel a típusokkal tetszőleges mezőszámmal.

Ami pedig hatalmas előnye ezeknek a polcrendszereknek az az, hogy az állványszerkezet összeszerelése különleges szakértelmet nem igényel, egy kis rátermettséggel tulajdonképpen bárki összerakhatja.

A Salgó polcrendszer kiválóan alkalmas irattárak, üzleti tárolók berendezésére, és egyéb célokra is, például garázsokba, műhelyekbe egy kis hely felszabadítására és hatékonyabb tárolás kivitelezésére.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés