Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó állvány eladó, verhetetlen áron

A Salgó olyan megoldásokat kínál a raktárak berendezéséhez, állványozásához, melyek egyszerre praktikusak, esztétikusak, gyorsak, és költséghatékonyak. A gazdaságosság mindannyiunk számára lényeges szempont, így érdemes kapni az alkalmon, ha salgó állvány eladó.

A rakterek állványozása kifejezetten költséges beruházás lehet, amennyiben külön, minden elemhez faanyagot választanánk, nem is beszélve a tervezésről, a kivitelezésről, a beszerelésről.

Nézzük meg, vajon egy raktárban mi az elsődleges funkció, amit maradéktalanul el kell látnia egy állványzatnak? Nyilván a magas kihasználhatóság, azaz hogy a polcokra jócskán lehessen pakolni, tehát nagy legyen a teherbírásuk. Ehhez egyáltalán nem elvárás, hogy fából készüljenek az elemek, sőt. Az acélból gyártott polcok igazi győztesei az állványzat technológiának, hiszen hihetetlenül nagy a szakító szilárdságuk, roppant tartósak, és strapabírók. Természetesen ezeket a kiegészítőket védeni kell a korrózióval, rozsdásodással szemben, így festett, horganyzott felületet kapnak, aminek hála nem kell attól tartanunk, hogy idővel kártyavárként omlanak össze a beépített darabok.

Ha Salgó állvány eladó érdemes lecsapni az ajánlatra, hiszen így elérhető áron juthatunk hozzá a kívánt elemekhez. Ha ehhez az is társul, hogy a be, és felszerelésben támogatást nyújt az adott cég, akkor megtaláltuk a tökéletes, nekünk szóló ajánlatot.

Nincs is más teendőnk ezután, mint az, ha megpillantjuk, hogy Salgó állvány eladó, akkor lecsapunk a lehetőségre, hogy néhány nap múlva már teljes pompájában a mi raktárunkban díszelegjenek a tartósság, teherbírás, és praktikum nagyágyúi: a Salgó állvány acélos részei.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés