Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polc eladó

Szüksége van olyan salgó polcrendszerekre, melyek akár irattárban, vagy autószerelő műhelyben is megállják a helyüket, akkor nálunk most a legjobb helyen jár. A fém elemekből felszerelt salgó polc iránt nagy kereslet van, mivel praktikusan lehet őket kihasználni. Festett, vagy horganyzott felületkezeléssel bíró Salgó polc eladó nagyon kedvező áron. Pontosan mennyibe kerül egy salgó polc, azt az dönti el, hogy mekkora méretűre van szüksége, csavaros vagy csavarmentes struktúrával készült. Festett vagy horganyzott felületkezeléssel gyártottra van szüksége. Az új salgó polcok mellett használt típusok is megvásárolhatóak. Most salgó polc eladó olyan kedvező áron, hogy igen költséghatékony módon lehet berendezni akár egy nagyobb helyiséget is.

Raktárakban, ahol nagy belmagasság van, ez a legmegfelelőbb módja annak, ha gyorsan van szükség salgó polcrendszerre. A Salgó polc eladói árai lehetővé teszik azt, hogy akár nagyobb mennyiségben is vásároljunk. Egyedi méretek szerint is tud rendelni polcokat. Ha gumiabroncsok tárolását szeretne végezni, akkor válassza a horganyzott csavarmentes fémpolcokat, melyek megfelelnek minden olyan elvárásnak, melyet az gumiabroncs gyártó cégek várnak el. Magas minőséggel rendelkeznek az itt megvásárolható salgó polcok, melyek már számtalan raktárban bizonyítottak és elégedettek velük az őket használók. Ha éppen átszereli raktárát és szét kellene szerelni a polcrendszert, akkor igényelheti ezt is a szolgáltatásaink között. Rendeljen nagy teherbírású salgó polcokat, melyek kiváló minőségben sokáig kiszolgálják igényeit!

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés