Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polc eladó kiváló áron!

A Salgó polcrendszerek rendkívül népszerűek lettek az elmúlt években, mivel nagymértékben megkönnyítik raktárokban, garázsokban, műhelyekben és irodákban a dolgok tárolását, továbbá egy kifejezetten olcsó és strapabíró alternatívának számítanak, ha le akarjuk cserélni régi, elhasználódott fapolcainkat és szekrényeinket. Mindig van a készletünkön Salgó polc eladó, így érdemes megtekinteni az ajánlatainkat a webáruházban.

Fő előnye ezeknek a polcrendszereknek, hogy összeszerelésük nem igényel különösebb szakértelmet, és számos módon kialakíthatók az igényeknek megfelelően. Egy polcos, több polcos, egy szintes és több szintes rendszerek is kiépíthetők annak megfelelően, hogy mennyi tárhelyre van szükség.

Salgó polc eladó, és elérhető csavaros, csavarmentes, akasztós és festett kivitelben is igényeknek megfelelően. A Salgó polc árak mindig a gyártási méretektől, az elvárt teherbírástól és a felületkezelés módjától függenek, azonban elmondható, hogy minden esetben költséghatékony tárolási megoldásról van szó.

Miért érdemes a Salgó polcokat választani?

A Salgó polcok lehetővé teszik, hogy egy nagyobb alapterületű raktáron belül is a lehető legköltséghatékonyabban tudjunk dolgokat tárolni, kihasználva a vertikális teret. Irodákban is nagyon praktikusan lehet használni ezeket a polcokat, de autószerelő műhelyekben, autógumi raktárakban szintén rendkívül népszerűek az előbb említett okokból.

Mindig van Salgó polc eladó, tehát ha bármikor felmerül az igény, akkor elég csak megtekinteni az árlistánkat online.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés