Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polc kitűnő árakkal

Ha éppen azon gondolkodik, hogy miként rendezze be raktárát vagy irodáját, akkor most megtalálta a megfelelő megoldást. Itt nálunk salgó polcokat szerezhet be, melyek kitűnő minőségűek. A salgó polc árakat több tényező alapján határozhatjuk meg, a méret, a felületkezelés típusa, illetve maga a teherbírás is. A fém elemekből álló salgó polcok tökéletesen kiszolgálják az emberek igényeit, mert könnyen szét lehet őket szerelni, illetve az újbóli összeszerelés sem okozhat különösebb nehézséget. Ha nagyobb mennyiségben van szüksége ilyen fémből készített salgó polc rendszere, akkor kérjen egyedi árajánlatot.

Nagyon sokan érdeklődnek tárolórendszereink iránt, hiszen a Salgó polc árak lehetővé teszik, hogy egy nagyobb alapterületű raktárat is a lehető legolcsóbban lehessen berendezni. Irodákban, irattárakban is kitűnően lehet használni ezeket a polcokat. Autószerelő műhelyekben, autógumi raktárakban is a célnak megfelelve lehet őket telepíteni. Ha érdeklik a Salgó polc árak, akkor online lehetősége van tájékozódni. Csavarmentes, csavaros, festett, horganyzott, illetve kisebb vagy nagyobb méretekkel bíró esetekben is eltérnek egymástól az árak. Sokan érdeklődnek a Salgó polc árak iránt, így ha szeretné Ön is a lehető legkevesebb ráfordításból berendezni az adott raktárat, irattárat, irodát vagy műhelyt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! A fém salgó polcok minősége kitűnő, Ön sem fog bennük csalódni, hiszen nagyon sokáig lehet őket használni. Ezek a polcok megfelelnek minden biztonságtechnikai és logisztikai szempontnak.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés