Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polc lábak, keretek és egyéb kiegészítők online

Ha manapság megbízható polcrendszerre van szükség megfizethető áron, akkor egyértelműen a Salgó a legjobb megoldás. Ezek a polcok könnyen összeállíthatók, bővíthetők és rendkívül olcsón beszerezhető hozzájuk minden alkatrész. A Salgó polc láb, keret és maga a polc is megrendelhető egyedi méretekben webáruházunkban, a pontos árlista pedig szintén megtekinthető az egyes termékeknél. Az árak függenek attól, hogy csavaros vagy csavarmentes kivitelről van szó, továbbá attól is, hogy milyen felületkezelésen mentek keresztül a polcrendszerek, azonban minden esetben megfizethető, kompakt tárolási megoldást biztosítanak a Salgó rendszerek.

A Salgó láb, a keret és a polcok is minőségi anyagokból készülnek és nem kell különösebb szakértelem összeállításukhoz.

A salgó polc lábak jelenleg több különböző méretben is elérhetők webáruházunkban, többek között 1981 mm, 2438 mm és 3048 mm kivitelben is.

Miért érdemes ezeket a Salgó poclrendszereket és Salgó lábakat választani? Azért, mert minőségi, strapabíró anyagokból készülnek. Hidegen hengerelt kiváló minőségű acéllemez adja a lábak anyagát, melyek speciális sajtolási eljárással kerülnek ki a gyárakból.

A lábak lyukasztása a már megszokott colos méretezéssel készül, tehát a polcrendszer tervezése egyszerű és praktikus, többek között azért is, mert a Salgó profilokon a lyukak raszter osztás szerint kerülnek kialakításra. A lábak esetén választhatónak számít a horganyzott kivitel is, de sok egyéb szempont szerint is személyre lehet szabni termékeinket.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés