Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polc méretek széles választékban

A Salgó polc méretek nem véletlenül úgy lettek kialakítva, hogy a felmerülő igények teljes spektrumára tudjanak megoldást kínálni. A pakolástechnika innovatív terméke a Salgó polcrendszer, mely a tárolási problémákat egy szempillantás alatt megoldja. Összeszerelése gyors, egyszerű. Amellett, hogy helytakarékos fejlesztés, különböző kivitelének köszönhetően eltérő atmoszférájú helyiségekben is tökéletesen megállja a helyét.

Az acéllemezek csavaros, vagy csavarmentes technikával állíthatók össze, az igényeknek megfelelően. A felületi kezelés is változó lehet, vagy festett, vagy horganyzott. Minden esetben biztosított a korrózióval szembeni védelem, hiszen a Salgó rendszerek egyetlen ellensége a rozsda lehetne, ám az optimális felületi kezeléseknek hála ettől a veszélytől sem kell tartani.

A Salgó polc méretek épp azért mozognak széles spektrumon, hogy bármely igénynek képesek legyenek eleget tenni. Nyilvánvalóan más struktúrára van szükség egy autószerelő műhelyben, mint mondjuk egy irodában. Nem csak külső szempontok alapján kell megkülönböztetni a Salgó állványzatokat, hanem funkcionalitásuk kihasználtságát tekintve is. Más megterhelésnek van kitéve egy rendszer egy autógumikat forgalmazó cégnél, ahol súlyos kilók nehezülnek a polcokra, míg megint más strapabíróságot kíván egy irodába optimalizált, és méretezett állványzat.

A Salgó polc méretek lehetővé teszik, hogy akár kisebb helyiségek is kezesebbé váljanak, hiszen a pakolás optimalizálásával rengeteg hely takarítható meg, ami nem egy utolsó szempont. Ráadásul a praktikus elrendezés további erőt, energiát spórol meg nekünk.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés