Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polc saroklemez, a rendszer lelke

A Salgó polcok sarkain beszerelt, háromszög alakú merevítő lemez a Salgó polc saroklemez. A saroklemeznek köszönhető a Salgó rendszerek stabilitása, tökéletes állékonysága.

Méretét tekintve 80x80x1 mm. A felületi kezelhetőség a saroklemez esetében is két részre bontható, vagy festett, vagy horganyzott.

A raktártechnológia innovatív termékcsaládja a Salgó, mely képes pillanatok alatt orvosolni a felmerülő tárolási problémákat. Sok esetben a cégek, vállalkozások alapvetően kis területű helyiséggel rendelkeznek, ahova el kell valamiképp helyezniük termékeiket. Ezek lehetnek alapanyagok, kész termékek, alkatrészek, de akár papírok is, ha az irodai igényeket tartjuk szem előtt. A szűkös hely, azonban jócskán megnehezíti a pakolás, amúgy sem túlságosan szívderítő feladatát. A Salgó rendszerek ezt az űrt tudják kitölteni, hiszen eltérő méretezésüknek hála gyakorlatilag bárhova beépíthetők: gyorsan, egyszerűen.

A Salgó polc saroklemezek sarkalatos pontjai az állványzatoknak, hiszen ezek az elemek felelősek teljes mértékben a strapabíróságért, a masszivitásért. Azaz amennyiben a Salgó polcrendszer stabilan áll, a saroklemezeknek köszönhetően ki van biztosítva, úgy nem kell attól tartanunk, hogy esetleg túlterheljük a rendszert.

A Salgó polcok minden esetben a felmerülő igényeknek lettek kialakítva, hiszen más az elvárás egy autószerelő műhelyben, és megint más egy irodai szférában.

A Salgó polc saroklemezek használata egyedülálló módon biztosítja a maximális biztonságot. A festett, vagy horganyzott felületeknek köszönhetően pedig a rozsdásodástól sem kell tartanunk, így a Salgó elemek védve vannak a külső mechanikai hatásoktól is.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés