Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polc vásárlása az internetről

A megfelelő tároláshoz nem csak elegendő mennyiségű helyre van szükség, hanem pontos rendszerezésre is, hiszen csak így lehet tudni, hogy mi hova van eltéve. A Salgó polc gyors összeszerelése után természetesen a rendszerezésre is sort kell keríteni, azonban ez már önön múlik.

Az üzletünkből megvásárolt Salgó polc mindegyike minőségi termék, így attól nem kell tartania, hogy az megsérül, vagy eltörik. Természetesen van egy súlyhatár, amit nem ajánlott túllépni, de ez alatt szinte bármit lehet pakolni ezekre a polcokra. Termékeink minőségére büszkék vagyunk, ettől függetlenül folyamatosan próbálunk fejlődni, hogy önnek mindig a legjobbat nyújthassuk. Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak üzletünkből és mindig azt kapják, amire szükségük van.

A minőségi Salgó polc már az internetről is megvásárolható, hiszen már webáruházunk is megnyílt. Sokan kedvelik ezt a vásárlási módot, éppen azért, mert sokkal egyszerűbb és rengeteg időt, valamint energiát lehet spórolni. Természetesen az interneten keresztül is kapcsolatba tud velünk lépni. A Salgó polc megrendelése után szüksége lesz még néhány alkatrészre, amelyeket természetesen mind megtalál nálunk. Érdemes nagyobb mennyiségben rendelni.

Bármelyik módszert is választja, ugyanazt a magas minőséget fogja kapni. Aki még nem hallott a Salgó polc létezéséről, mindenképpen jöjjön el üzletünkbe és nézzen szét termékeink között. Ezekben a polcrendszerekben az a jó, hogy szinte bármilyen méretben összeszerelhetők, így bármilyen helyiségben megállják a helyüket.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés