Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polcok olcsón, mindenféle igénynek megfelelően!

Ha manapság hatékony tárolásról van szó, akkor semmi nem versenyezhet a Salgó polcokkal. Ezek a modern polcrendszerek lehetővé tették, hogy olcsón és igényeknek megfelelően lehessen raktárakat, irodákat, műhelyeket, garázsokat berendezni úgy, hogy sok hely legyen dolgok tárolására.

A Salgó polcrendszerek külön elemekből összeszerelhető fémpolc rendszerek, melyeket teljes mértékben az igényeknek megfelelően lehet kialakítani. Mindemellett a Salgó polc olcsón vásárolható meg, és szinte minden esetben jobb alternatívának bizonyul, mint egy fapolc rendszer vagy külön szekrények.

Egyszintes, többszintes, kevés- és sokpolcos rendszert is létre lehet hozni a Salgóval és néhány alapvető alkatrésszel. Ilyen a Salgó keret, a Salgó láb és maga a fémpolc, mely elérhető csavaros, csavarmentes, festett és akasztós kivitelben is.

Az összeszerelés nem igényel sok tudást, a kész rendszer pedig strapabíró és praktikus. A csavarmentes salgó polc keret például minden alkatrészt tartalmaz, melyre szükség lehet egy bonyolultabb rendszer kialakításához is (salgó oszlop, vízszintes és diagonális merevítők és a talplemezek). Praktikus megoldást kínál, mert felépítés után bármikor könnyedén lehet a kialakításon változtatni és akár bővíteni is.

Mindemellett a Salgó Polc olcsó és megbízható. Egy fából készült szekrényt nem tudunk utólag szétszedni és máshogy összerakni. A Salgó polcokat lehet, így bármikor újrarendezhetjük a polcrendszert az új igények szerint. Olcsó, praktikus, bombabiztos megoldás a tárolásra!

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés