Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polcok széles választékban

Amikor a megfelelő méretű és kialakítású polcrendszerek kialakítása kerül napirendre, akkor bizony alaposan át kell gondolni, hogy milyen típusú polcokból kerül kivitelezésre az állványzat, hiszen azok tulajdonságai nagymértékben meghatározzák, hogy elégedettek leszünk-e a végeredménnyel, vagy sem. Mint, ahogy sok más esetben, ezúttal is sok múlik a részleteken, éppen ezért a tökéletes paraméterekkel rendelkező termékek kiválasztására nem szabad sajnálni az időt és az energiát.

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a Dexion salgó polcok elképesztően nagy népszerűségnek örvendenek azok körében, akik megbízható és rugalmasan alakítható polcrendszereket szeretnének kialakítani. Erre egyszerűen az szolgál magyarázatul, hogy a különböző kialakítású Dexion salgó polcok magas színvonalon tudják kielégíteni a felhasználói igényeket.

Először is rendkívül nagy választékban kaphatók az elemek, ami azt jelenti, hogy mindenki az egyéni igényei, elvárásai szerint tudja beszerezni a szükséges változatokat. Az, hogy ki, hogyan kombinálja őket, és milyen magasságú, illetve szélességű állványzat kerül kialakításra a felhasználásuk segítségével, szintén csak és kizárólag azon múlik, hogy ki milyen célra szeretné használni ezeket a professzionális kialakítású Dexion salgó polcokat. Nem számít, hogy otthoni vagy pedig ipari területen kerülnek-e felállításra, bárhol meg tudják állni a helyüket, és minden szempontból megfelelő tárolástechnikát tesznek lehetővé.

Ne habozzon, tekintse meg a kínálatunkban szereplő salgó polcokat, és válogasson kedvére az elérhető árukészletből!

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés