Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Sok minden múlhat egy polc kialakításán

Az üzlethelyiségek berendezése nem egyszerű feladat a frissen vállalkozó tulajdonos életében. El kell érni ugyanis, hogy a bolt szimpatikusnak hasson a leendő vevőknek, ahová szívesen betérnek, de mégis megfelelően lehessen tárolni az eladásra kínált árut. A polc kialakítása, strapabírása igencsak fontos és a variálhatóság is egy lényeges szempont. A fából vagy műanyagból készült szerkezetekben nem lehetünk elég biztosak, ugyanis nagyobb terheteket nem róhatunk rájuk. A fa polc stabil ugyan, a teherbírással sincs gond, de a pára, nedvesség hatására sérülhet. A salgó polcrendszerek fém kialakításuk miatt igencsak megbízhatóak. Ráadásul ez a fajta polc megrendeléstől függően alakítható.

Tehát, ha valakinek arra van szüksége, hogy a padlótól a mennyezetig érő polcrendszerben tárolja az áruját, akkor azt is megteheti. Nem mellesleg, ez a polc nem csak boltokban, de raktárhelyiségekben, sőt, irodákban is megállja a helyét.

Az irodai adminisztráció sok papírral jár, amelyek tárolása igencsak próbára teheti egy könnyebb szerkezetű rendszer teherbírását. A számítógépes rendszer, szervergépek tárolására is alkalmas a salgó polc. A fémszerkezet nem melegedhet túl, de, ha mégis, nem kap lángra. Rácsos kialakításának köszönhetően megfelelő a levegőellátás is, amely elengedhetetlen az állandóan működő számítógépek esetében.

A polc többféle teherbírással választható, tehát gyakorlatilag bármilyen tárolási célra megfelel. Otthoni alkalmazásra is kiváló, különösképpen a pincehelyiségekben, garázsokban esetleg gardróbokban.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés