Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Sokoldalúan alkalmazható az akasztós polc

A városi környezetben manapság igen nagy luxus az, ha van helyünk, ahol tárolhatjuk a szükséges dolgainkat. Ez az emberek magánéletében, a lakásokban éppúgy igaz, mint a különböző üzlethelyiségekben, raktárakban. Az üzleti szférában még nagyobb jelentősége van a tárolás mikéntjének, hiszen sokszor van szükség nagyobb súlyú tételek tárolására. A salgó polcok között az akasztós polc igazán praktikus.

Ritka az, hogy magánemberként valaki ezeket a fém polcrendszereket választja, de tulajdonképpen kicsit sem elképzelhetetlen, hogy jót mutat egy minimalista, ipari stílusú nappaliban is.

Az akasztós polc két salgó oszlopot foglal magában, amelyeket merevítők kötnek össze. Ez a szerkezet csavarmentes, a teherbírás a feszesen rögzített keretnek köszönhető. Az akasztós polc alkalmas többféle termék tárolására. A csavarnélküliség szabadságot biztosít a méretezésben. Mivel a keret stabilan tartja a szerkezetet, ezért különböző nagyságú tereket lehet betölteni általuk.

Az akasztós polc, mint ahogy a többi salgó termék is leginkább raktárakban, üzlethelyiségekben tesz jó szolgálatot. Különösen jó ez, ha kicsi a hely egy boltban. Tárolni is kell a termékeket, de azt is el kell érni, hogy a vásárlók körbenézhessenek, mozoghassanak. Az akasztós polc kiválóan alkalmas autóalkatrészek, abroncsok, felnik tárolására is. Ezeken az áru jól látható, hozzáférhető mindenkinek és a variálható polctávolságok miatt, nem kell kompromisszumot kötni. Azt és olyan méretben lehet rajta tárolni, amit és amekkorát csak szeretnénk. Ebben rejlik a sikere és népszerűsége.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés